Carta

ENTRANTS  
AMANIDA MIXTA AMB GAMBES CUITES ( FRUITS SECS I FORMATGES)  6.50
AMANIDA MIXTA AMB ALBOCAT I TOMATA  5.50
AMANIDA MIXTA AMB TOFU I WAKAME 5.50
GOMA WAKAME         2.90
EDAMAME   2.90
SOPA MISOSHIRU AMB CLOÏSES I TOFU      3.95
GYOZAS DE POLLASTRE AMB VERDURES A LA PLANXA 5U     4.50
GYOZAS DE GAMBES AMB VERDURES A LA PLANXA 5U     5.50
GYOZAS DE VERDURES A LA PLANXA 5U          4.50
XIAO LONG BAO DE PORC AMB VERDURES A LA PLANXA 4U 4.50
ARRÒS BLANC  1.90

 

MAKI  
Peix i arròs enrotllat en una fulla d'alga Nori (8u)  
1 MAKIS DE SALMÓ  

4.20

2 MAKIS DE TONYINA  4.80
3 MAKIS D'ALVOCAT AMB PHILADELPHIA 4.00
4 MAKIS DE COGOMBRE AMB PHILADELPHIA   3.80
5 MAKIS DE LLAGOSTINS CUITS  4.80
5A MAKIS DE MANGO 4.00
5B MAKIS FREGITS DE SALMÓ AMB PHILADELPHIA 5.50
5C MAKIS FREGITS D'ALVOCAT CUBERTS AMB PASTÍS DE SALMÓ 7.50

 

NIGIRI  
Bloc d'arròs amb peix, marisc i altre ingredient per sobre (4u)  
6 NIGIRIS DE SALMÓ          4.90
7 NIGIRIS DE TONYINA         5.90
8 NIGIRIS DE PEIX BLANC  4.50
9 NIGIRIS DE GAMBA     4.50

 

URAMAKI  
Arròs a l'exterior i alga Nori a l'interior  
11 URAMAKI DE PHILADELPHIA ( SLAMÓ, ALVOCAT, CREMA DE PHILADELPHIA, SÈSAM) 7.20
11A URAMAKI DE PHILADELPHIA (SALMÓ CUIT, ALVOCAT) 7.20
12 CALIFORNIA ROLL ( CRANC, ALVOCAT, CREMA DE PHILADELPHIA, MASAGO) 7.50
13 URAMAKI D'ÀNEC (ENCIAM, ÀNEC FREGIT, SÈSAM)  7.50
14 URAMAKI DE POLLASTRE ( ENCIAM, POLLASTRE FREGIT, CEBA FREGIDA) 7.00
15 URAMAKI DE TONYINA I ALVOCAT 7.50
15AURAMAKI DE TONYINA PICANT I ALVOCAT 7.90
16 URAMAKI DE COGOMBRE I ALVOCAT   6.00
18 URAMKI DE GAMBES FREGIDES I ALVOCAT   6.50
19 ROLL FREGIT DE PILADELPHIA AMB SALMÓ I ALVOCAT 8.50
19A ROLL FREGIT DE PHILADELPHIA AMB TONYINA I ALVOCAT  8.50

 

 SASHIMI    
  3U 6U
20 SALMÓ 3.50 6.50
21 TONYINA  3.80 7.50
22 ORADA  3.30 6.00

 

ABURI NIGIRI    
  2U 5U
25 SALMÓ   3.80 9.00
26 TONYINA    4.50 10.50
27 ANGUILA   5.00 12.00
28 FOIE  5.00 10.00

 

TEMAKI  
Con de gran grandària enrotllat a mà, format per una fulla de nori farcit d'arròs i altres ingredients  
T1 SALMÓ, ALVOCAT I MASAGO 4.50
T2 TONYINA, ALVOCAT I MASAGO  4.95
T3 GAMBES FREGIDES AMB ENCIAM I MAIONESA 4.50
T4 ANGUILA, ALVOCAT I MASAGO 4.95

 

PASTÍS  
T5 PASTÍS DE SALMÓ 10.95
T6 PASTÍS DE TONYINA 12.95

 

ESPECIAL ROLLO (8U)  
30 BOSC (PÀTAN AMB MANGO A SOBRE)   9.50
31 ABURI SALMÓ (TONYINA I ALVOCAT AMB ABURI DE SALMÓ A SOBRE) 12.50
32 ABURI D'ANGUILLA (CRANC I ALVOCAT AMB ABURI D'ANGUILLA A SOBRE)    13.50
33 ARCOIRIS ( GAMBES FREGIDES I ALVOCAT AMB MARISC A SOBRE)        12.50
34 TATAKI TONYINA (ALVOCAT I CRANC AMB TONYINA I ALVOCAT A SOBRE)   12.50
35 TIGRE (6U) (SALMÓ, TONYINA I ALVOCAT ARREBOSSAT)   9.80
36 DRAC (GAMBES FREGIDE I ALVOCAT AMB SALMÓ A SOBRE)  9.50
37 RAINBOW (CRANC I ALVOCAT AMB SALMÓ I ALVOCAT A SOBRE)   10.50
38 MANGO (GAMBES CUITES, ALVOCAT I CRANC AMB MANGO I SALMÓ A SOBRE)  11.50
39 GAMBES (TEMPURA DE GAMBES AMB ALVOCAT A SOBRE)   10.50
40 FOIE (6U) (FUTOMAKI I MASAGO AMB ABURI DE FOIE A SOBRE)               13.50

 

VARIAT SUSHI  
C1 SASHIMI (12U): 4 de Salmó, 4 de Tonyina, 4 d'Orada)  14.50
C2 VARIAT DE SALMÓ (18U): 4 de maki, 4 de nigiri, 8 d'uramaki, 2 de sashimi  18.00
C3 VARIAT (12U): 4 de maki salmó, 4 d'uramaki de llagostins, 4 de nigiri (salmó, tonyina, orada, llagostins)  12.00
C4 VARIAT (16U): 4 de maki de salmó, 4 de nigiri (2 de salmó, 2 de tonyina), 4 uramki de tonyina, 4 sashimi (2 de salmó, 2 de tonyina) 16.00
C5 VARITA (22U) : 8 de maki de tonyina i salmó, 8 d'uramaki de salmó i tonyina, 6 nigiri (2 de salmó, 2 de tonyina, 1 de gamba, 1 d'orada) 19.90
C6 VARIAT (48): 8 de maki de tonyina i salmó, 8 uramaki de salmó i tonyina, 8 aburi de salmó, 12 sashimi (4 de salmó, 4 de tonyina, 4 d'orada) 12 nigiri ( 3 de alsmó, 3 de tonyina, 3 de gambes) 48.00
C7 VARIAT (11U): 8 dragon roll, 3 nigiri ( 1 de gamba, 1 de salmó, 1 de tonyina)  13.50
C8 VARIAT (10U): 2 de salmó, 2 de tonyina, 2 de gambes, 1 d'anguilla, 1 gunkan de masago 15.50
C9 VARIAT (24U): 4 de maki de cogombre, 4 maki d'alvocat, 4 maki de salm, 4 maki de tonyina, 4 de uramaki de cranc i formatge, 4 california de cranc i formatge 18.80
C10 VARIAT (24U): 4 maki de cogombre, 4 maki d'alvocat, 4 maki de salmó, 4 maki de tonyina, 8 nigiri (2 de salmó, 2 de tonyina, 2 d'orad, 2 de gambes) 19.80
C11 VARIAT (28U): 8 uramaki de salmó i tonyina, 8 rainbow roll, 12 nigiri (3 de salmó, 3 de tonyia, 3 de gambes, 3 d'orada) 34.50

C12 VARIAT (47U): 15 sashimi (5 de salmó, 5 de tonyina, 5 d'orada), 16 nigiri (4 de salmó, 4 de tonyina, 4 de gambes, 4 d'orada), 16 maki (4 de salmó amb alvocat, 4 de tonyina amb alvocat, 4 d'alvocat amb philadelphia, 4 de cogombre amb philadelphia)

45.00
C13 VARIAT (14U): 6 aburi de foie, 4 aburi de salmó, 4 nigiri ( 2 de salmó, 2 de tonyina)  25.00

 

KUSHIYAKI  
66 KUSHIYAKI DE POLLASTRE 4P 4.95
67 KUSHIYAKI DE GAMBA 2P 4.80
68 KUSIYAKI DE VEDELLA FARCIT 4P   495

 

ARROZ Y YAKISOBA  
70 ARRÒS FREGIT AMB POLLASTRE   5.00
70A ARRÒS FREGIT AMB TRUITA   4.50
70B ARRÒS FREGIT AMB GAMBES 5.50
71 YAKISOBA AMB GAMBES 6.00
71A YAKISOBA DE POLLASTRE O VEDELLA 5.80
71B YAKISOBA 5.50
72 YAKIUDON AMB GAMBES  6.95
72A YAKIUDON AMB POLLASTRE O VEDELLA  6.50
72B YAKIUDON AMB SALSA DE CURRY I 2 PECES DE TEMPURA DE GAMBES  7.95
73 FIDEUS D'ARRÒS FREGIT AMB POLLASTRE I GAMBES     5.50

 

FRITURA  
80 TEMPURA DE VERDURES ( a l'estil japonés)       5.50
81 TEMPURA DE GAMBES ( a l'estil japponés) 6U 8.80
82 EBI FURIA AMB PÀ RATLLAT JAPONÉS 5U       5.90
83 PIT DE POLLASTRE ARREBOSSAT AMB PÀ RATLLAT JAPONÉS  5.90
84 ROTLLET FREGIT DE VERDURES 6U 2.80
85 TAKOYAKI (boles de pop) 4U     4.80

 

TERIYAKI  
86 ÀNEC FREGIT      9.00
87 CUIXES DE POLLASTRE A LA PLANXA 7.50
88 VEDELLA A LA PLANXA        10.90

            

DONBURI  
Plat títpic del Japò. Aquest plat és fet amb tots els ingredients junts i servits sobre l'arròs  
90 DONBURI DE POLLASTRE KATSUCURRY 7.50
91 DONBURI DE POLLASTRE A LA PLANXA  7.50
92 DONBURI D'ANGUILLA ROSTIDA   12.50
93 DONBURI DE VEDELLA     7.50

 

BIBIMPA  
Bol d'ubon o arròs amb verdures i carn per remenar amb olis i salses especials  
95 ARRÒS BIBIMPA   9.90
96 UDON BIBIMPA  9.90