Servei a domicili: 972 58 32 96 698 762 972
- Inici>
- Carta
Carta
ENTRANTS | |
AMANIDA MIXTA AMB GAMBES CUITES ( FRUITS SECS I FORMATGES) | 6.50 |
AMANIDA MIXTA AMB ALBOCAT I TOMATA | 5.50 |
AMANIDA MIXTA AMB TOFU I WAKAME | 5.50 |
GOMA WAKAME | 2.90 |
EDAMAME | 2.90 |
SOPA MISOSHIRU AMB CLOÏSES I TOFU | 3.95 |
GYOZAS DE POLLASTRE AMB VERDURES A LA PLANXA 5U | 4.50 |
GYOZAS DE GAMBES AMB VERDURES A LA PLANXA 5U | 5.50 |
GYOZAS DE VERDURES A LA PLANXA 5U | 4.50 |
XIAO LONG BAO DE PORC AMB VERDURES A LA PLANXA 4U | 4.50 |
ARRÒS BLANC | 1.90 |
MAKI | |
Peix i arròs enrotllat en una fulla d'alga Nori (8u) | |
1 MAKIS DE SALMÓ |
4.20 |
2 MAKIS DE TONYINA | 4.80 |
3 MAKIS D'ALVOCAT AMB PHILADELPHIA | 4.00 |
4 MAKIS DE COGOMBRE AMB PHILADELPHIA | 3.80 |
5 MAKIS DE LLAGOSTINS CUITS | 4.80 |
5A MAKIS DE MANGO | 4.00 |
5B MAKIS FREGITS DE SALMÓ AMB PHILADELPHIA | 5.50 |
5C MAKIS FREGITS D'ALVOCAT CUBERTS AMB PASTÍS DE SALMÓ | 7.50 |
NIGIRI | |
Bloc d'arròs amb peix, marisc i altre ingredient per sobre (4u) | |
6 NIGIRIS DE SALMÓ | 4.90 |
7 NIGIRIS DE TONYINA | 5.90 |
8 NIGIRIS DE PEIX BLANC | 4.50 |
9 NIGIRIS DE GAMBA | 4.50 |
URAMAKI | |
Arròs a l'exterior i alga Nori a l'interior | |
11 URAMAKI DE PHILADELPHIA ( SLAMÓ, ALVOCAT, CREMA DE PHILADELPHIA, SÈSAM) | 7.20 |
11A URAMAKI DE PHILADELPHIA (SALMÓ CUIT, ALVOCAT) | 7.20 |
12 CALIFORNIA ROLL ( CRANC, ALVOCAT, CREMA DE PHILADELPHIA, MASAGO) | 7.50 |
13 URAMAKI D'ÀNEC (ENCIAM, ÀNEC FREGIT, SÈSAM) | 7.50 |
14 URAMAKI DE POLLASTRE ( ENCIAM, POLLASTRE FREGIT, CEBA FREGIDA) | 7.00 |
15 URAMAKI DE TONYINA I ALVOCAT | 7.50 |
15AURAMAKI DE TONYINA PICANT I ALVOCAT | 7.90 |
16 URAMAKI DE COGOMBRE I ALVOCAT | 6.00 |
18 URAMKI DE GAMBES FREGIDES I ALVOCAT | 6.50 |
19 ROLL FREGIT DE PILADELPHIA AMB SALMÓ I ALVOCAT | 8.50 |
19A ROLL FREGIT DE PHILADELPHIA AMB TONYINA I ALVOCAT | 8.50 |
SASHIMI | ||
3U | 6U | |
20 SALMÓ | 3.50 | 6.50 |
21 TONYINA | 3.80 | 7.50 |
22 ORADA | 3.30 | 6.00 |
ABURI NIGIRI | ||
2U | 5U | |
25 SALMÓ | 3.80 | 9.00 |
26 TONYINA | 4.50 | 10.50 |
27 ANGUILA | 5.00 | 12.00 |
28 FOIE | 5.00 | 10.00 |
TEMAKI | |
Con de gran grandària enrotllat a mà, format per una fulla de nori farcit d'arròs i altres ingredients | |
T1 SALMÓ, ALVOCAT I MASAGO | 4.50 |
T2 TONYINA, ALVOCAT I MASAGO | 4.95 |
T3 GAMBES FREGIDES AMB ENCIAM I MAIONESA | 4.50 |
T4 ANGUILA, ALVOCAT I MASAGO | 4.95 |
PASTÍS | |
T5 PASTÍS DE SALMÓ | 10.95 |
T6 PASTÍS DE TONYINA | 12.95 |
ESPECIAL ROLLO (8U) | |
30 BOSC (PÀTAN AMB MANGO A SOBRE) | 9.50 |
31 ABURI SALMÓ (TONYINA I ALVOCAT AMB ABURI DE SALMÓ A SOBRE) | 12.50 |
32 ABURI D'ANGUILLA (CRANC I ALVOCAT AMB ABURI D'ANGUILLA A SOBRE) | 13.50 |
33 ARCOIRIS ( GAMBES FREGIDES I ALVOCAT AMB MARISC A SOBRE) | 12.50 |
34 TATAKI TONYINA (ALVOCAT I CRANC AMB TONYINA I ALVOCAT A SOBRE) | 12.50 |
35 TIGRE (6U) (SALMÓ, TONYINA I ALVOCAT ARREBOSSAT) | 9.80 |
36 DRAC (GAMBES FREGIDE I ALVOCAT AMB SALMÓ A SOBRE) | 9.50 |
37 RAINBOW (CRANC I ALVOCAT AMB SALMÓ I ALVOCAT A SOBRE) | 10.50 |
38 MANGO (GAMBES CUITES, ALVOCAT I CRANC AMB MANGO I SALMÓ A SOBRE) | 11.50 |
39 GAMBES (TEMPURA DE GAMBES AMB ALVOCAT A SOBRE) | 10.50 |
40 FOIE (6U) (FUTOMAKI I MASAGO AMB ABURI DE FOIE A SOBRE) | 13.50 |
VARIAT SUSHI | |
C1 SASHIMI (12U): 4 de Salmó, 4 de Tonyina, 4 d'Orada) | 14.50 |
C2 VARIAT DE SALMÓ (18U): 4 de maki, 4 de nigiri, 8 d'uramaki, 2 de sashimi | 18.00 |
C3 VARIAT (12U): 4 de maki salmó, 4 d'uramaki de llagostins, 4 de nigiri (salmó, tonyina, orada, llagostins) | 12.00 |
C4 VARIAT (16U): 4 de maki de salmó, 4 de nigiri (2 de salmó, 2 de tonyina), 4 uramki de tonyina, 4 sashimi (2 de salmó, 2 de tonyina) | 16.00 |
C5 VARITA (22U) : 8 de maki de tonyina i salmó, 8 d'uramaki de salmó i tonyina, 6 nigiri (2 de salmó, 2 de tonyina, 1 de gamba, 1 d'orada) | 19.90 |
C6 VARIAT (48): 8 de maki de tonyina i salmó, 8 uramaki de salmó i tonyina, 8 aburi de salmó, 12 sashimi (4 de salmó, 4 de tonyina, 4 d'orada) 12 nigiri ( 3 de alsmó, 3 de tonyina, 3 de gambes) | 48.00 |
C7 VARIAT (11U): 8 dragon roll, 3 nigiri ( 1 de gamba, 1 de salmó, 1 de tonyina) | 13.50 |
C8 VARIAT (10U): 2 de salmó, 2 de tonyina, 2 de gambes, 1 d'anguilla, 1 gunkan de masago | 15.50 |
C9 VARIAT (24U): 4 de maki de cogombre, 4 maki d'alvocat, 4 maki de salm, 4 maki de tonyina, 4 de uramaki de cranc i formatge, 4 california de cranc i formatge | 18.80 |
C10 VARIAT (24U): 4 maki de cogombre, 4 maki d'alvocat, 4 maki de salmó, 4 maki de tonyina, 8 nigiri (2 de salmó, 2 de tonyina, 2 d'orad, 2 de gambes) | 19.80 |
C11 VARIAT (28U): 8 uramaki de salmó i tonyina, 8 rainbow roll, 12 nigiri (3 de salmó, 3 de tonyia, 3 de gambes, 3 d'orada) | 34.50 |
C12 VARIAT (47U): 15 sashimi (5 de salmó, 5 de tonyina, 5 d'orada), 16 nigiri (4 de salmó, 4 de tonyina, 4 de gambes, 4 d'orada), 16 maki (4 de salmó amb alvocat, 4 de tonyina amb alvocat, 4 d'alvocat amb philadelphia, 4 de cogombre amb philadelphia) |
45.00 |
C13 VARIAT (14U): 6 aburi de foie, 4 aburi de salmó, 4 nigiri ( 2 de salmó, 2 de tonyina) | 25.00 |
KUSHIYAKI | |
66 KUSHIYAKI DE POLLASTRE 4P | 4.95 |
67 KUSHIYAKI DE GAMBA 2P | 4.80 |
68 KUSIYAKI DE VEDELLA FARCIT 4P | 495 |
ARROZ Y YAKISOBA | |
70 ARRÒS FREGIT AMB POLLASTRE | 5.00 |
70A ARRÒS FREGIT AMB TRUITA | 4.50 |
70B ARRÒS FREGIT AMB GAMBES | 5.50 |
71 YAKISOBA AMB GAMBES | 6.00 |
71A YAKISOBA DE POLLASTRE O VEDELLA | 5.80 |
71B YAKISOBA | 5.50 |
72 YAKIUDON AMB GAMBES | 6.95 |
72A YAKIUDON AMB POLLASTRE O VEDELLA | 6.50 |
72B YAKIUDON AMB SALSA DE CURRY I 2 PECES DE TEMPURA DE GAMBES | 7.95 |
73 FIDEUS D'ARRÒS FREGIT AMB POLLASTRE I GAMBES | 5.50 |
FRITURA | |
80 TEMPURA DE VERDURES ( a l'estil japonés) | 5.50 |
81 TEMPURA DE GAMBES ( a l'estil japponés) 6U | 8.80 |
82 EBI FURIA AMB PÀ RATLLAT JAPONÉS 5U | 5.90 |
83 PIT DE POLLASTRE ARREBOSSAT AMB PÀ RATLLAT JAPONÉS | 5.90 |
84 ROTLLET FREGIT DE VERDURES 6U | 2.80 |
85 TAKOYAKI (boles de pop) 4U | 4.80 |
TERIYAKI | |
86 ÀNEC FREGIT | 9.00 |
87 CUIXES DE POLLASTRE A LA PLANXA | 7.50 |
88 VEDELLA A LA PLANXA | 10.90 |
DONBURI | |
Plat títpic del Japò. Aquest plat és fet amb tots els ingredients junts i servits sobre l'arròs | |
90 DONBURI DE POLLASTRE KATSUCURRY | 7.50 |
91 DONBURI DE POLLASTRE A LA PLANXA | 7.50 |
92 DONBURI D'ANGUILLA ROSTIDA | 12.50 |
93 DONBURI DE VEDELLA | 7.50 |
BIBIMPA | |
Bol d'ubon o arròs amb verdures i carn per remenar amb olis i salses especials | |
95 ARRÒS BIBIMPA | 9.90 |
96 UDON BIBIMPA | 9.90 |